Type Werkbreedte Werkdiepte Afmeting (LxBxH) Gewicht Vermogen
VS120 120 cm 0-4 cm 140 x 165 x 100 cm 350 kg > 40 pk
VS160 160 cm 0-4 cm 160 x 205 x 110 cm 500 kg > 45 pk
VS200 200 cm 0-4 cm 170 x 245 x 110 cm 750 kg > 65 pk
VS240 240 cm 0-4 cm 170 x 285 x 110 cm 900 kg > 90 pk

VStrong

Wilt u onkruid of een vette toplaag op uw sportveld effectief bestrijden? De Vstrong is een heavy duty verticuteer machine om uw gras in topconditie te houden. We bouwen deze machine op dezelfde innovatieve manier als de GKB Combinator.

 

Krachtig verticuteren

Met ons unieke pendelsysteem van de rollen kunt u eenvoudig en nauwkeurig de werkdiepte van de machine instellen. Met onze CombiRotor kunt u verticuteermessen op 2,5 of 5 cm van elkaar monteren en  verschillende diktes messen plaatsen, van 2 tot zelfs 10 mm dik. De hardmetalen verticuteermessen zitten vast aan de rotor, die tegen de rijrichting in draait. Zo slaat u met de Vstrong geen centimeter over.

 

Bent u benieuwd welke machine u het beste kunt inzetten om te verticuteren? We denken graag met u mee. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Breed inzetbaar

Om het veld langs de randen netjes te houden hebben we een hydraulisch verstelbare klep achter de machine. Zo kunt u bepaalt u hoe ver het geverticuteerde gras achter de machine valt. De klep kan ook vervangen worden door een hydraulisch kiepbare opvangbak. Deze opvangbak voorkomt dat het geverticuteerde gras op uw veld valt, wat bijvoorbeeld ideaal is  voor op de golfbaan.

De Vstrong wordt steeds vaker ingezet vanwege de toenemende behoefte aan pesticidevrij onderhoud. Door de CombiRotor te verwisselen met een aangedreven snijrotor, heeft de machine de best denkbare snijwerking. Doordat de snijschijven worden aangedreven, heeft de Vstrong een betere snijdende werking tegen breedbladig onkruid en snijdt hij zonder moeite door op de plekken waar onkruid zit. Met deze werkwijze kunt in ongeveer 1,5 uur een veld horizontaal en verticaal snijden.

 

Efficiënte en degelijke verticuteermachine

De Vstrong blinkt uit in zijn werksnelheid, degelijkheid en betrouwbaarheid. U kunt de bewerking met een snelheid tot wel 12 km/u uitvoeren en door de degelijke bouwkwaliteit kan de machine tegen een stootje. Samengevat, met de Vstrong heeft u alles in huis om goed te verticuteren.

 

Wilt u weten wat de Vstrong voor u kan betekenen? Heeft u belangstelling in een demo? Regel nu een afspraak met onze specialisten.