Type Werkbreedte Werkdiepte Afmetingen (LxBxH) Gewicht Vermogen
TC120 120 cm 0 - 0,5 cm 150 x 150 x 80 cm 230 kg > 20 pk
TC150 150 cm 0 - 0,5 cm 150 x 180 x 80 cm 260 kg > 25 kg
TC180 180 cm 0 - 0,5 cm 150 x 210 x 80 cm 290 kg > 30 pk

Top-Clean

Wilt u snel en eenvoudig vuil wegnemen van een kunstgras sportveld? De Top-Clean is onze beste machine om alle soorten zwerfafval van  uw veld te verwijderen. Hierbij kunt u denken aan kapotte vezels, bladeren, papier, sigaretten en zelfs plastic flessen.

 

Efficiënt vuil verwijderen

De Top-Clean is ontworpen met twee rubberen wielen aan de voorkant. Deze wielen zorgen ervoor dat de machine licht over het kunstgrasveld rolt. Een draaiende borstel is met een ketting verbonden aan de wielen waardoor de rijsnelheid de snelheid van de borstels bepaald. Met een werksnelheid van ongeveer 10 km/u krijgt u in een mum van tijd weer een mooi veld.

De Borstels werpen het vuil op een trillende zeef. Zo valt het infill materiaal weer op het veld en komt het vuil in opvangbakken. Na gebruik kunt u de opvangbakken eenvoudig losmaken, om ze te legen in de afvalcontainer.

 

Zoekt u een machine voor uw dagelijkse reinigingsonderhoud van uw kunstgras veld? Schakel een adviseur van GKB Machines in en ontdek hoe u de Top-Clean kan inzetten.

 

Allround machine voor kunstgras

Met een standaard driepuntskoppeling of elektrische dissel koppelt u de machine eenvoudig aan uw tractor. De machine wordt zonder hydrauliek aangedreven door de rubberen wielen vooraan. Dit maakt de Top-Clean een echte allround machine voor uw kunstgras onderhoud.

U kunt de machine ook gebruiken voordat er op gespeeld wordt. Als het vuil te lang op het veld blijft liggen, wordt het in de mat getrapt. Hoe meer vuil je van de mat haalt, hoe minder erin getrapt wordt en hoe schoner je mat blijft.

 

De ideale reinigingsmachine

Bent u benieuwd of de Top-Clean de beste machine is voor u? Vraag onze specialisten om advies voor de reiniging van uw kunstgras. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.