Type Werkbreedte Werkdiepte Afmetingen (LxBxH) Gewicht Vermogen
TC120 120 cm 0 - 0,5 cm 150 x 150 x 80 cm 230 kg > 20 pk
TC150 150 cm 0 - 0,5 cm 150 x 180 x 80 cm 260 kg > 25 pk
TC180 180 cm 0 - 0,5 cm 150 x 210 x 80 cm 290 kg > 30 pk

Top Clean – Efficiënter kunstgrasvelden schoonmaken!

Snel en efficiënt zwerfafval van uw kunstgras sportveld verwijderen, zonder uw infill te verliezen. Dat kan met de GKB Top Clean. U ruimt met behulp van deze machine eenvoudig losliggend afval op, zoals kapotte vezels, bladeren, papier, sigaretten en zelfs plastic flessen. Infill wordt door de machine gescheiden. U heeft vanaf nu slechts 1 man personeel nodig voor het dagelijkse schoonmaakwerk van uw kunstgras velden!

 

Verwijder afval op tijd van uw kunstgrasveld!

Als vuil te lang op een kunstgrasveld blijft liggen, wordt het steeds lastiger te verwijderen. Zeker als dit ook nog eens wordt ingetrapt door de spelers. Om uw velden in topconditie te houden, is het dus cruciaal dat u er met het schoonmaken op tijd bij bent. Verwijdert u losliggend vuil op uw sportveld met een bladblazer of zelfs met een tuinhark, dan kost dit u als field manager veel personeel en ook relatief veel tijd. Hoe lost u dit dan op? Met de GKB Top Clean.

 

Efficiënter kunstgrasvelden schoonmaken met de Top Clean

De Top-Clean maakt het dagelijkse schoonmaakwerk van uw kunstgras efficiënter en daarmee voordeliger. Hoe werkt de Top Clean?

  1. Met maximaal 10 km per uur rijdt u met de tractor over het veld. De borstels onderaan de machine draaien mee met uw rijsnelheid.
  2. De borstels werpen het vuil op een trillende zeef, die vuildeeltjes op grootte scheidt. Infillmateriaal kan hier precies doorheen en valt zo weer op het veld.
  3. Het afval komt terecht in opvangbakken, in de flanken van de machine.
  4. U demonteert de bakken en leegt deze in de afvalcontainer. En uw veld is schoon!

Meer weten over hoe je een kunstgras voetbalveld schoon moet houden? Lees hier meer over onderhoud van een kunstgras voetbalveld.

 

Ook uw sportveld schoonvegen zonder infill te verliezen?

Zoekt u een machine voor het dagelijkse reinigingsonderhoud van uw kunstgrasveld? Schakel een adviseur van GKB Machines in en ontdek hoe u de Top-Clean kan inzetten. Neem contact met ons op.

 

De eigenschappen van de Top Clean

Dit maakt de Top Clean een geschikte allround machine voor het dagelijkse schoonhouden uw kunstgras:

  • Werkbreedte maar liefst 120 cm tot 180 cm
  • Rubberen wielen voorkomen beschadiging van uw sportveld
  • Ruime, eenvoudig demontabele opvangbakken

 

De Top Clean is met een standaard driepuntskoppeling of elektrische dissel eenvoudig te koppelen aan uw tractor.

 

De ideale reinigingsmachine voor kunstgras

Bent u benieuwd of de Top-Clean de beste machine is voor u? Vraag onze specialisten om advies over de reiniging van uw kunstgras. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.