Type Werkbteedte Werkdiepte Afmeting (LxBxH) Gewicht Vermogen
RB40 40 cm 0 - 4 cm 70 x 150 x 70 cm 65 kg 15 - 35 pk
RB120 120 cm 0 - 4 cm 90 x 120 x 80 cm 85 kg 20 - 45 pk

Rotobrush

Randen van kunstgrasvelden borstelen is belangrijk. Hier bevind zich over het algemeen de meeste en de hardnekkigste vervuiling in de vorm van mos- en algafzettingen. Al dit groen levert gevaarlijk gladde situaties voor sporters op. Daarbij doen vuile randen afbreuk aan de uitstraling van uw veld.

Het is belangrijk om de randen van de kunstgrasvelden extra aandacht te bieden, zodat mos en algengroei geen kans heeft. Ontstaan er toch vuile groene randen of worden de veldlijnen minder zichtbaar? Dan is normaal vegen en reinigen niet genoeg. Om de randen toch weer hun oorspronkelijke beeld en sporttechnische eigenschappen terug te geven, raden wij u het gebruik van de Rotobrush aan.

Hardnekkige vervuiling aanpakken

De Rotobrush geeft u de mogelijkheid om dieper en effectiever te borstelen waar nodig. De roterende borstelplaat hebben we voorzien van extra stugge haren, welke goed in het kunstgras wordt gedrukt. Waar de werking van normale slepende borstels stopt, gaat de Rotobrush verder! Tevens is de borstelplaat te vervangen door een axiaal roterende borstel met opvangbak, het schoonvegen van de belijning was nog nooit zo eenvoudig.

Naast een Rotorbrush met een verstelbare arm en opvangbak, is er ook een Rotobrush met extra werkbreedte. De RB120 geeft u een werkbreedte van 120 cm. De twee borstels zijn zo af te stellen dat de volle breedte ook daadwerkelijk geborsteld word, zónder blinde vlak.

Tip: Naast toepassing op sportvelden gebruikt onze aannemerij de Rotobrush ook bij onderhoud van diverse speelplaatsen met kunstgras als valdemping. Speelplaatsen reinigen ging nog nooit zo snel!

Voor meer opties en mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de productbladen.

Meer informatie over de Rotobrush? Neem contact op met een van onze specialisten.