Type Werkbreedte Werkdiepte Afmeting (LxBxH) Gewicht Vermogen
QC120 120 cm 0 - 3 cm 160 x 180 x 90 cm 390 kg > 30 pk
QC150 150 cm 0 - 3 cm 160 x 180 x 90 cm 465 kg > 35 pk
QC180 180 cm 0 - 3 cm 160 x 200 x 90 cm 550 kg > 40 pk

Quick-Clean

Kunstgrasveld onderhoud, bespeelbaarheid, fijnstof afzuigen… dit zijn zomaar een aantal onderwerpen die regelmatig de revú passeren, als het gaat om onderhoud aan diverse soorten kunstgrasvelden. Dit is niet verwonderlijk. Een kunstgrasveld bestaat uit een doordacht systeem, waarbij de leveranciers en aanleggers de sporttechnische eigenschappen zo goed mogelijk afstemmen op de wensen én eisen van de sportbonden en sporters. Bij hockey zullen de veldeigenschappen vooral inspelen op de balroleigenschappen en de grip van de sporters. Voetbal zal daarbij ook eisen dat slidings een minimale impact hebben op de fitheid van het elftal.

De Quick-Clean hebben we met vier eisen in ons achterhoofd ontwikkeld: kwaliteit van het werk na het reinigen, hoge snelheid en betrouwbaarheid. En dit alles voor een goede marktconforme prijs. Daar wij naast machinebouwer zelf ook aannemer zijn, vinden we de laatste 3 even belangrijk als de eerste.

Krachtige dieptereiniging van alle typen kunstgrasvelden

Onze kunstgrasreiniger heeft een eenvoudig maar simpel werkingsprincipe. In 2 minuten is de machine aangekoppeld en kunt u met het werk starten. Door de hoge werksnelheid (max. 5 km/h), klaart u de klus ook nog eens in no-time.

De reiniger werkt als volgt. De kunstgrasborstel borstelt het infillmateriaal met al haar vervuiling uit en werpt het op een schudzeef. Het grove vuil verdwijnt in de opvangbakken, stof en andere licht vervuiling wordt opgezogen door de zuigunit met stofzak. De inhoud van de opvangbak leegt u eenvoudig in een afvalcontainer, de volle stofzak gooit u weg.

De diepte stelt u in middels het in- of uitdraaien van de 2 stelpoten. De rubberen wielen zorgen ervoor dat de reiniger zacht over het kunstgrassysteem rolt. Afhankelijk van het te reinigen veld, plaatst u 1 van de 3 typen zeven (grof tot fijn) op de wijze van “plug&play”. Aangezien we zelf groot voorstander zijn van degelijkheid, is heel het aandrijfmechanisme robuust uitgevoerd.

We weten zeker dat u tevreden bent, dat zijn wij zelf als aannemer namelijk ook.

Meer informatie over de Quick-Clean? Neem contact op met een van onze specialisten.