Type Werkbreedte Afmeting (LxBxH) Gewicht Vermogen
QB200 Basis 3-punt 200 cm 120 x 200 x 90 70 kg > 15 pk

Quick-Brush

Wilt u een complete oplossing voor uw dagelijkse borstelwerk? Of het nu een voetbalveld, korfbalveld, tennis court of hockeyveld betreft, elk type kunstgrasveld heeft zijn eigen onderhoudsbehoefte. De Quick-Brush voorziet in alle behoeftes voor uw dagelijkse of wekelijkse borstelwerkzaamheden. Zo houd u uw veld altijd in topconditie.

 

Zoekt u een multifunctionele borstel die u naar wens kunt samenstellen? De Quick-Brush is de perfecte tool voor uw dagelijkse borstelwerkzaamheden. Neem nu contact op en bespreek uw wensen met onze adviseurs.

 

Stel uw ideale borstel samen

U kunt de Quick-Brush naar wens samenstellen. De borstel kan worden uitgerust met een tandenbar, extra borstel, rubber afwerkflap en hoogteverstelling.

  • De tandenbar met verende tanden zorgen ervoor dat de kunsgrasvezels niet samenklitten.
  • Met een extra borstel kunt de mat intensiever borstelen.
  • De rubberen afwerkflap zorgt ervoor dat het infill wordt geëgaliseerd en het gras inzakt. Zo ziet het veld er direct weer netjes uit.
  • Met twee spindels kunt u nauwkeurig de hoogte instellen. Zo bepaalt u precies de borstelkracht.

Ook met de aanleg van kunstgrasvelden kunt u de borstel inzetten. Door onze ‘flip-over-tool’ wordt de borstel dan altijd met de werkrichting meegesleept. Zo kunt u nog sneller het nieuwe infill in uw kunstgrasveld vegen.

 

De borstel voor uw dagelijks of wekelijks kunstgras onderhoud

De Quick-Brush wordt eenvoudig met een standaard driepuntskoppeling aan uw tractor gekoppeld. De borstel heeft verder geen hydraulische functies waardoor u met haast elke tractor gebruik kunt maken van de tool. Dit maakt de Quick-Brush een echte allround borstel voor uw dagelijks of wekelijks kunstgras onderhoud.

 

Wilt u weten welke samenstelling voor u het beste werkt? We gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat u nodig heeft. Schakel een van de specialisten bij GKB in en neem direct contact op.