Type Werkbreedte Afmetingen (LxBxH) Gewicht Vermogen
LC150 150 cm 140 x 150 x 150 cm 400 kg > 30 pk
LC180 180 cm 140 x 180 x 200 cm 600 kg > 45 pk

Leaf-Clean

Wilt u sneller bladeren verwijderen van uw kunstgras sportveld? De Leaf-Clean is de ideale machine voor het opzuigen van bladeren, kleine takjes en dergelijke. Wanneer bladeren niet op tijd van een kunstgrasveld worden verwijderd, dan zal het in het infill getrapt worden wat de kwaliteit van uw kunstgras verslechterd.

 

Wilt u beter en efficiënter kunstgrasvelden reinigen? Elk kunstgrasveld heeft zijn eigen uitdagingen rondom de reiniging. Neem nu contact op en bespreek uw uitdagingen met onze specialisten.

 

Bladblazen is verleden tijd

Bladblazen is een tijdrovende klus, waarbij het lastig kan zijn om het infill niet van uw veld te blazen. Wanneer u de bladeren naar het midden blaast, is het lastig om ze snel en efficiënt op te rapen. Met de Leaf-Clean kunt u eenvoudig het blad opzuigen  zonder het infillmateriaal mee te nemen. Om het opgehoopte blad in de hoeken van het veld te verwijderen kunt u gebruik maken van een zuigslang.

 

Sneller en netter blad verwijderen van uw kunstgras

Het blad wordt van het kunstgrasveld onder de zuigmond op een hoop geveegd. Met een borstel worden de bladeren van de geveegde hoop in het afzuigsysteem geworpen en door de luchtstroom komt het blad daarna in een opvangcontainer terecht. De zuigmond is specifiek zo ontworpen dat er geen infill wordt opgezogen. Uiteraard is de zuigmond volledig instelbaar, zodat de Leaf-Clean op verschillende types infill gebruikt kan worden.

 

Makkelijker bladeren weggooien

De bladzuigmachine is leverbaar met een opvangcontainer van 650 of 1050 liter. Wanneer deze container vol is, kan die eenvoudig met een hydraulische kiepfunctie boven een Gft-bak geleegd worden.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Leaf-Clean? Bent u geïnteresseerd in een demo? Regel dan nu een afspraak met onze specialisten.