Type Werkbreedte Werkdiepte Afmetingen Gewicht Benodigd vermogen
CT120 120 cm Instellen naar wens 125 x 123 x 100 cm 260 kg >25pk
CT160 160 cm Instellen naar wens 125 x 163 x 100 cm 280 kg >25pk
CT200 200 cm Instellen naar wens 125 x 203 x 100 cm 300 kg >35pk
CT240 240 cm Instellen naar wens 125 x 243 x 100 cm 320 kg >45pk

Combitool – Sportveld snel en eenvoudig in topconditie!

Uw sportveld, golfbaan of gazon snel en eenvoudig in topconditie? De GKB Combitool is de juiste machine! De GKB Combitool geeft deze mogelijkheid door meerdere bewerkingen in één machine te combineren. Standaard wordt deze geleverd om te borstelen, kriebeleggen, slitter/topbeluchten en aan te rollen. Optioneel kan er ook een snijrol of meerdere dezelfde bewerkingstools gemonteerd worden. Chemievrij onderhoud vraagt om meer mechanisch veldbeheer, de borstel, kriebelegg, snijder en slitter/topbeluchter zijn hier zeer geschikt voor.

De GKB Combitool bestaat uit het standaard basisframe waar vier tools op worden gemonteerd, deze tools kan je aanpassen naar veldbehoefte door bijvoorbeeld dubbele uitvoeringen te monteren. Het wisselen tussen de uitrustingsstukken gaat snel en gemakkelijk, elke tool kan onafhankelijk op de gewenste diepte worden ingesteld, dit zorgt voor een optimaal resultaat. Er zijn vier breedte varianten beschikbaar, 1.20 tot 2,40 meter. Dit is afhankelijk van het tractorvermogen.

De multifunctionaliteit van de combitool zorgt voor de ideale machine voor onder andere sportlocaties, golfbanen, scholen, lokale overheden en aannemers. Ondanks de eenvoudige uitvoering van de machine biedt deze de mogelijkheid om de presentatie, bespeelbaarheid en de gezondheid van het oppervlak op een gemakkelijke manier enorm te verbeteren.

 

Effectief uw sportvelden bewerken: het voordeel van de Combitool

  • Eenvoudig bewerken van gazons
  • De veelzijdigheid van de machine staat centraal
  • De Combitool geeft de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de presentatie, de bespeelbaarheid en de gezondheid van het oppervlak sterk te verbeteren.
  • Tot op zekere hoogte vervangt de Combitool de bediening van meerdere machines.

 

Technische specificaties van de GKB Combitool

  • Verkrijgbaar in 4 werkbreedtes – 1,2 tot 2,4 meter
  • Gereedschappen snel verwisselbaar
  • Hoogte per gereedschap eenvoudig instelbaar
  • Standaard driepuntsophanging (cat. I)

 

Wilt u meer weten over de Combitool? Neem contact met ons op om uw uitdagingen met onze specialisten te bespreken.