Type Werkbreedte Werkdiepte Afmetingen Gewicht Eisen trekkende voertuig
CL160 160 cm max. 15 cm 112 x 186 x 95 cm 345 kg >30 pk
CL200 200 cm max. 15 cm 112 x 228 x 95 cm 395 kg >40 pk

Combislit – Een snelle en efficiënte beluchting

Als veldbeheerder ben je dagelijks bezig om jouw sportveld in perfecte staat te houden. Uiteraard wil je jouw veld effen houden en speelschade herstellen. Bovendien is het beluchten van de toplaag essentieel, aangezien gras niet kan groeien zonder zuurstof. Al deze taken combineren? En tegelijkertijd jouw veld op een duurzame manier onderhouden? Met de GKB Combislitter beschik je over de ideale machine om deze activiteiten te combineren.

De Combislitter is een recente toevoeging aan ons assortiment en wordt beschouwd als de opvolger van de Topair. Deze machine is steviger, robuuster en eenvoudiger, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de marktvraag. Bovendien is de Combislitter geschikt voor zowel natuurgras als hybride velden.

Met zijn verzwaarde frame biedt de machine voldoende gewicht, waardoor de Combislitter optimaal kan functioneren en nauwkeurig kan worden afgesteld. Bovendien is aan de bovenkant een bak ontworpen, speciaal voor het toevoegen van extra gewicht indien nodig. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan de veelzijdigheid van de machine. Zo kan de schacht van de Combiseeder gemakkelijk worden overgezet naar de Combislitter voor snelle, minder diepe beluchting.

De machine maakt gebruik van Evolvente®-messen met een werkdiepte tot 15 cm, die zijn ontworpen om wrikken in de bovengrond tot een minimum te beperken. Dit zorgt ervoor dat uw bovengrond vlak blijft. Voor onkruidbestrijding en beluchting kunnen tevens snijschijven worden gemonteerd.

Technische gegevens van de GKB Combislit

  • De Combislitter is beschikbaar in werkbreedtes van 1,6 of 2,0 meter.
  • Optioneel kan een aandrukrol worden toegevoegd als finishing touch voor de beluchting.

Benieuwd naar de Combislit? Neem direct contact met ons op en bespreek uw uitdagingen met onze specialisten.