Type Werkbreedte Werkdiepte freesmaaien Afmeting (LxBxH) Gewicht Vermogen
CB120 120 cm 0 - 5 cm 125 x 290 x 120 cm 600 kg > 35 pk
CB160 160 cm 0 - 5 cm 160 x 355 x 150 cm 900 kg > 40 pk
CB200 200 cm 0 - 5 cm 170 x 440 x 160 cm 1100 kg > 65 pk
CB240 240 cm 0 - 5 cm 180 x 520 x 180 cm 1400 kg > 90 pk

Combinator

Wilt u uw sportveld sneller in topconditie krijgen? Heeft u problemen met onkruid (straatgras) of een vette toplaag? Of zijn er oneffenheden ontstaan in uw sportveld? Elke aannemer en fieldmanager kent deze uitdagingen. Met de Combinator freest u nauwkeurig de toplaag van uw grasmat af en met een transportband wordt het materiaal in dezelfde werkgang afgevoerd. Deze machine is de oplossing, van lokale sportvelden tot voetbalclubs in de Champions League.

Eind jaren negentig ontwikkelden wij de voorloper van de Combinator. Inmiddels de machine geëvolueerd tot wat het nu is. Het maaifrezen om straatgras te bestrijden is een werkwijze die nog altijd wereldwijd wordt toegepast.

 

Tegen welke uitdaging loopt u aan? Bij GKB Machines denken we graag met u mee. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Toplaag frezen

Om elke toplaag goed te kunnen frezen bevat de Combinator een multifunctionele freesrotor. Dit is de gepatendeerde Combirotor. In de Combirotor kunnen verschillende typen beitels geplaatst worden. De “L-vormige” freesbeitels gebruiken we om de toplaag van uw natuurgras sportveld te frezen. Met speciale hybride beitels kunnen we de toplaag en het natuurgras verwijderen van uw hybride sportveld.

 

Verticuteren

Natuurlijk kunt u uw Combinator ook inzetten om te verticuteren. U kunt verticuteermessen in verschillende diktes op de gewenste afstand plaatsen. Het uitgefreesde materiaal wordt met de transportband afgevoerd. Als u gebruik maakt van de VStrong kunt u ook zonder transportband verticuteren.

Door de optionele ‘hold down plate’ kunt u ook niet-gestikte hybride velden verticuteren. De hold down plate zorgt dat het kunstgras blijft zitten, terwijl het ongewenste organische materiaal verwijderd wordt.

 

Degelijk en vernuftig

Wij geloven dat een machine fijn moet werken om het beste resultaat te behalen. Daarom kunt u met een uniek pendelsysteem eenvoudig en nauwkeurig de werkdiepte van de combinator instellen. Ook kan de machine door de degelijke bouwkwaliteit tegen een stootje. Kortom, de Combinator is alles wat u nodig heeft voor het frezen en verticuteren van de toplaag van uw grasveld.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Combinator? Bent u geïnteresseerd in een demo? Regel nu een afspraak met onze specialisten.