GKB Machines: vooruitstrevend familiebedrijf

Als groenvoorziener of aannemer gaat u voor uw grasmatonderhoud niet zomaar met een willekeurige machinebouwer in zee. En bij uw keuze voor een machineleverancier gaat u niet alleen af op technische productinformatie, maar ook op kwaliteit en betrouwbaarheid. Op onze website heeft u mogelijk al wel gelezen over onze innovatieve onderhoudsmachines voor grasmatten. Maar wat kenmerkt GKB Machines nu eigenlijk? Wat maakt ons bijzonder en wat is belangrijk voor ons? Leer ons kennen!

Gepassioneerd familiebedrijf

GKB Machines is een echt familiebedrijf. Dat merk je aan het feit dat we veel waarde hechten aan een gezonde relatie met onze medewerkers. Maar ook bij onze klanten blijven wij dag in dag uit zoveel mogelijk betrokken. Werken aan goede onderlinge relaties draagt bij aan de kwaliteit van onze samenwerking, en daarmee ook de kwaliteit van onze engineering. Ook profiteert u weer van gepassioneerde medewerkers, die hun werk met plezier doen.

Wij gebruiken de kracht van onze werkers

“The worker is king”, is het motto van GKB Machines. En niet voor niets: we zijn behalve een machinefabriek ook een aannemersbedrijf met bijna 200 mensen die onze machines gebruiken. Omdat deze mensen dé experts zijn in het werken met onze machines, kunnen we deze aan de hand van hun ervaring continu verbeteren. Dit garandeert u een topkwaliteit product waarover écht is nagedacht en dus tijdswinst op uw projecten.

Vooruitstrevende techniek

Al sinds 1985 is GKB bezig met het bouwen van de meest efficiënte en innovatieve onderhoudsmachines voor grasmatten en grasvelden. Onze klanten kunnen onze innovatieve natuurlijke, synthetische en hybride grasmatonderhoudsmachines voor sportvelden absoluut waarderen. De nieuwe GKB Deep Tine Aerator (DTA) is onlangs gelanceerd, en heeft nu al hoge ogen gegooid bij klanten vanwege zijn eenvoud en effectiviteit. We hebben inmiddels al heel wat aanvragen gehad voor demo’s, ondanks dat deze vaak slechts bestaan uit video’s vanwege de coronacrisis.

We zijn altijd op zoek naar kansen

Wat ons bij GKB Machines ook kenmerkt is dat we altijd op zoek zijn naar kansen. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we de moed niet laten zakken, dat doen wij dan ook zeker niet. Wij zien genoeg kansen om ondanks de coronacrisis succesvol te blijven. Zo trekken werkzaamheden in de (gemeentelijke) groenvoorziening aan, omdat er steeds meer mensen naar parken en plantsoenen trekken. Inmiddels begint ook de buitensport weer wat aan te trekken. Zo zijn per 1 juli sportwedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan. Ook betaald voetbal mag weer in Nederland, vanaf 1 september. Het is dus belangrijk dat sportvelden weer in optimale conditie worden gebracht voordat het sportseizoen 2020/2021 losbarst.

Wat heeft uw sportveld nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over wat uw sportveld nodig heeft om in topconditie te blijven of weer komen. Bel +31 (0)180 642 922 of vul ons contactformulier in. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug.